Cilji in vizija Frangrosa

Prišli ste na pravi naslov, kjer skrbimo za nemoteno delovanje nabavne verige in oskrbujemo gostinske lokale, v vsakem letnem času in vsakem vremenu, pa naj bo dež, sonce, toča ali sneg vam zagotavljamo odlične storitve s poudarkom na kvaliteti, zanesljivosti in seveda najpomembnejše pravočasni dostavi.

Storitve in ponudba

Naši primarni cilj je zadovoljna stranka, uživamo pri iskanju potrebnih rešitev in sledimo napredku in trendom pri oskrbovanju gostinstva z mesnimi izdelki in svežim mesom.

Vršimo distribucijo mesnih izdelkov na področju Celjske kotline, Savinjske doline, Koroške, in Zasavja. Pripravljeni smo oskrbovati tudi širše področje Slovenije v bodočnosti tudi preko meja.

Primarni produkti trženja so sveži mesni izdelki s poudarkom na kraškem pršutu, panceti, zašinku, kuhanem pršutu, pizza plečki, hamburški slanini, kmečki salami, ogrski salami in vseh ostalih mesnih izdelkih, ki so potrebni v restavracijah, gostilnah, picerijah in privatnem sektorju.

Naši primarni cilj je zadovoljna stranka. Uživamo pri iskanju potrebnih rešitev in sledimo napredku ter trendom pri oskrbovanju gostinstva z mesnimi izdelki in svežim mesom.

Distribucija

Naša vizija je, da razširimo področje distribucije, na širše področje in priključimo v trženje tudi nove artikle. Odprti smo za vsa vprašanja v zvezi z distribucijo in zastopništvom.

Potek distribucije

PONEDELJEK

Celje - Velenje - Slovenj Gradec - Dravograd - Radlje

TOREK

Celje - Laško - Sevnica - Hrastnik - Trbovlje - Zagorje - Trojane - Vransko

SREDA

Celje - Šempeter - Mozirje - Ljubno - Solčava

ČETRTEK

Celje - Velenje - Slovenj Gradec - Ravne na Koroškem - Prevalje - Mežica - Črna na Koroškem

PETEK

Celje - Laško - Šentjur - Planina - Kozje - Bizeljsko - Podčetrtek - Šmarje pri Jelšah - Ponikva - Tepanje - Zreče

Prostori

Prav gotovo so naše največje prednosti odlična lokacija skladišča, saj se nahajamo le 3 minute od izvoza z avtoceste Celje - center, kar pomeni, da imamo odlično izhodišče za celo Slovenijo.

Imamo hladilnico v Škofji vasi, s kapaciteto 15 paletnih mest, temperaturni režim od 0 do 4 stopinj Celzija, poslovanje poteka v skladu z HACCP sistemom.Imamo tudi možnost razširitve skladiščnih kapacitet.

Obrat je registriran na Upravi Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo pod številko H-1238.